TENTATIVE

Reports to Commissioners Tuesday, October 22, 2024

Executive Session

(8:30 a.m. – 30 minutes)

Round Table / Trade Association / Committee Reports

(9:30 a.m. – 30 minutes) – All

Safety Report

(10:00 a.m. - 15 minutes) - Nichole Bortle

Goose Prairie Solar PPA / 10% PRP Slice

(10:15 a.m. – 30 minutes) – Rich Flanigan

Retail Load and Revenue Variance Report

(10:45 a.m. – 30 minutes) – Paul Dietz / Shaun Harrington

Wanapum Native American Discovery Unit Visit

(11:15 a.m. – 30 minutes) - Commissioners

Align Org Pre-Kickoff Strategy Discussion

(11:45 a.m. - 30 minutes) - Commissioners

Executive Session

(12:15 p.m. – 12:55 p.m.)

Power Delivery Performance Report

(after business meeting) – Ron Alexander / Chris Heimbigner

Power Production Performance Report

(after business meeting) - Rey Pulido

Align Org Kickoff Strategy Discussion

(after business meeting – 30 minutes) – Rhiannon Fronsman

Executive Session

(after business meeting)