TENTATIVE

Reports to Commissioners Tuesday, September 24, 2024

MEETING HELD IN HOB #117

Round Table Discussion / Trade Association / Committee Reports

(9:30 a.m. - 15 minutes) - All

New Employee Introductions

(9:45 a.m. – 15 minutes) – Rey Pulido / Mark Beaulieu / Brennen Bazaldua / Sam Norris / Hannah Lebacken

Safety Report

(10:00 a.m. - 15 minutes) - Jordan Rang

Safety Health and Improvement Plan (SHIP) Programmatic Report

(10:15 a.m. - 15 minutes) - Jordan Rang

Cornforth Consultants Presentation

(10:30 a.m. – 30 minutes) – Dale Campbell / Rebecca Simpson / Logan Castle / Zach Ruby

Integrated Operational Services Report

(11:00 a.m. - 30 minutes) - Fallon Long

Operational Excellence Report

(11:30 a.m. - 30 minutes) - Chris Roseburg

Executive Session

(12:00 p.m. - 12:55 p.m.)

Public Power / Industry Outreach Activity Report

(after business meeting – 30 minutes) – Chuck Allen

Rate Making Policy Presentation

(after business meeting - 1 hour) - Julio Aguirre-Carmona

Executive Session

(after business meeting)