TENTATIVE

Reports to Commissioners Tuesday, February 11, 2025

Execi	:	C	
FXECI	ITIVE	\ P6	ะรเกท

8:30 a.m. – 9:00 a.m.	30 minutes	Commission

Round Table / Trade Association / Committee Reports

9:30 a.m. – 10:00 a.m. 30 min	s Commission
-------------------------------	--------------

Andritz Hydro Corp CO26 Presentation

10:00 a.m 10:15 a.m.	15 minutes	15-minute Presentation;	Mark Beaulieu

Quanta Infrastructure Solutions DB2 Presentation

10:15 a.m 10:30 a.m.	15 minutes	15-minute Presentation;	David Klinkenberg, Andrew
			Sept, Travis Wiser, Austin
			Blythe-Clark

Safety Business Report

10:30 a.m. – 11:00 a.m.	30 minutes	15-minute Presentation;	Jordan Rang
		15-minutes Q&A	

Enterprise Shared Services Business Report

11:00 a.m. – 12:00 p.m.	60 minutes	30-minute Presentation;	Fallon Long,
		15-minutes Q&A	Brian Barrows
		15-Break	

Executive Session

(12:00 p.m. – 12:55 p.m.)

Retail Load and Revenue Variance Business Report

After Business Meeting	60 minutes	30-minute Presentation;	Paul Dietz,
		15-minutes Q&A	Shaun Harrington
		15-Break	

Energy Supply Management Business Report

- 07 - 17 1 1 10 -			
After Business Meeting	60 minutes	30-minute Presentation;	John Mertlich
		15-minutes Q&A	
		15-Break	

Executive Session

(After Business Meeting)